Ny kombibil spyl/rørinspeksjon

Endelig er den her! Møt vår nye «kombibil».
Vi har lenge sett muligheten for å kunne utføre enkelte arbeidsoppgaver på en smartere og mer effektiv måte. Nå har vi gjort noe med det.

Vår nye Sprinter er fullrigget med utstyr for BÅDE spyling av stikkledninger, samt rørinpeksjon, trasèsøk og kartlegging av rør i alle størrelser. Hvorfor bruke to biler når du kan klare deg med èn i mange tilfeller?

Dette kommer kundene våre til gode.

Spør etter èn av våre små kombibiler neste gang du trenger hjelp med spyling og/eller inspeksjon av avløpsrørene dine. Det kan fort «lønne» seg.

Loftheim Renovasjon er endelig i gang med trykkprøving!

Det er mange som har etterspurt tjenesten, og trykkprøving var en naturlig utvidelse for oss å gjøre med tanke på komplette leveranser av tjenester til anleggsbransjen. Vi har som mål å samle flere tjenester under “samme tak” og være mindre avhengige av underleverandører.

Dette mener vi vil gi våre kunder den beste samarbeidsopplevelsen, fra A til Å, enten det er snakk om bestilling, avtaler, dokumentasjon fra arbeidene, eller fakturering. Ett selskap, èn person å forholde seg til.

I tillegg til eksisterende anleggstjenester som rørinspeksjon, rørspyling og vakuumgraving, utfører vi nå i tillegg:

  • Rengjøring og svamping av vannledninger

  • Trykkprøving av vannledninger

  • Desinfisering av vannledninger

  • Nøytralisering av vannlednininger

  • Vannprøver

  • Tetthetsprøving av avløpsledninger og kummer

Vi er allerede i gang, men har plass til mange flere bestillinger gjennom vinteren og våren!

Ta kontakt!

2018-10-30 12.51.49.jpg

Velkommen til vår nye hjemmeside!

Vi er stolte av å presentere vår nye hjemmeside og håper at dere vil oppleve siden som mer brukervennlig og informativ enn den forrige varianten.

Den nye siden er laget responsiv. Det vil si at nettsiden kan vises på alle skjermstørrelser. Den tilpasser seg automatisk om du bruker pc, mobil eller nettbrett. 

På sikt vil vi også legge inn innhold på YouTube siden vår. Følg med! 

Mange av de nye bildene er knipset av Even Vådeland Sjursen. Han kaller seg selv "amatørfotograf", men vi synes selv at resultatet ser riktig så profesjonelt ut.